Cica ai avea chef de scris dar ti-e lene sa-ti faci blog si trimiti adresa de email pe unapesaptamana@gmail.com, astepti invitatia, vine negresit si-apoi scrii. S-ar putea sa ai blog dar sa-ti surada ideea sa scrii "ingramadit" uneori. Cica in fiecare luni cine apuca da tema pe care se abereaza toata saptamana. Cica atat.
___________________________________________________________
Cica nu atat. Cica frumos ar fi sa si comentati ce scriu ceilalti, macar sa stie daca cineva a citit.

10 februarie 2012

Comentariile mele, sa traitz!

De cand a dezactivat comentii, Koma ma inerveaza constant.
Asa ca am sa las io karrrrmacomentii mei aci, di shie nu?
Exte aci o draga pretena care e mai desteapta decat media. Si careia nu prea i se intampla chestii, fiindca nu le lasa sa se intample. Tine viata din scurt si reclama ca nu apare armasaru` albu` cu accesoriul numit calaret. Si se refuleaza de lipsa de evenimente intr-un mod interesant: evenimentalizeaza tot ce pica. Venirea nepotelei (care ieri mi-a racnit in urechi de l-a-nervat pana si pe tac-su care e topitura dupa ea) a devenit un eveniment de tip "aeroport-la-ora-doo-ame-cu-aparatu`-de-facut-poze-catel-si-escorta-printre-turme-de-boracusboracus*" si apoi ignore. Nu e importanta nepoata, e importanta nevoia de a colora ceva ce i se pare a fi alb-negru. Daltonism existential... (Fiiiiiiuuuuu! militistul la intersectie. Nu ai vazut ca semaforul era rosu? - Sa traitz, domnu`, eu sunt daltonist. - Ei bine, si la voi in Daltonia, nu sunt semafoare?). Viata ei e frumos colorata. Nu are paiete, dar asta inseamna, la final, ceva bun gust, nu tiganeala. De ce sa nu fii multumit de simplitate, claritate, confort (decent, nu adipos generator), buna-cuviinta, liniste (mai ales la doo noaptea) si un film bun, pe sofa? Starea de multumire nu vine de la nimic altceva decat tine insu(a)ti. Reactia are loc si catalizata si necatalizata de blanuri, bijuuri sau mertane.
Mie imi plac lucrurile complicate, am asa o foame launtrica si hipersalivatie pentru chestiile complexe si huruitoare =)). D-aia am construit cu atentie un mecanism de simplificare. Analiza inutilului si chirurgie pe viu, incat ramane doar necasar-si-suficientul (deh, uneori nici atat, da` mai bine mai putin decat prea mult). Pot sa ii inteleg pe cei care vor altfel, mai complicat sau vor nu. Dar am senzatia ca au lipsit de la o lectie importanta, aproape de absolvire...

*boracus-boracus e o specie de locuitor al subcontinentului indian. El traieste pe langa casa omului, nu consuma mult, produce cantitati nelimitate de gunoaie menajere, aruncate direct pe jos, nu face mare lucru, dar ce face necesita reparatii competente, nu stie spune nu la nici o intrebare, oricat ar fi de aiuristica sau dificila si se reproduce anarhic si din observatii e posibil si unisexuat male-to-male

3 comentarii:

Adriana spunea...

e dimineata tare, asa de dimineata ca n-am vlaga sa ti ciufulesc. ce comenti breh? ete comenti, comenta-te-as pana te-oi satura. jap jap + trosc. 'ai pa!

RAIDER spunea...

tu ej` zeita comentariilor pha!

Adriana spunea...

mah clujane o dusa si-o intoarsa-ti dau. atat