Cica ai avea chef de scris dar ti-e lene sa-ti faci blog si trimiti adresa de email pe unapesaptamana@gmail.com, astepti invitatia, vine negresit si-apoi scrii. S-ar putea sa ai blog dar sa-ti surada ideea sa scrii "ingramadit" uneori. Cica in fiecare luni cine apuca da tema pe care se abereaza toata saptamana. Cica atat.
___________________________________________________________
Cica nu atat. Cica frumos ar fi sa si comentati ce scriu ceilalti, macar sa stie daca cineva a citit.

19 februarie 2012

Bla bla bla

Ma tot gandeam ce sa scriu. Si uite aceasta karmacoma tzintuita-n shabloane cum vorbeste despre iarna anului 2012 si cum ca uite cata zapada si geruri naprasnice si bla bla bla.
Apoi uite cum aceasta karmacoma sensibila pana la leshinul bunicutzelor si matuselor vorbeste despre frigul din inima atunci cand dragostea nu ma inconjoara si cand tu (unu) nu esti langa mine si cum iarna si-a facut culcush forever in inima mea. Tzaca-paca.
Apoi vine aceata karmacoma nush de care care zice ea cum mancatul de citrice ii face frig.
Dupa care vine pauza publicitara si cineva tzipa - mai taci dracu daca n-ai nica de spus.
Adevarat, n-am nica de spus despre frig decat de bine. Daca nu-i cald si nu bate vantu' poa' sa fie oricum. Chiar si frig.


P.S. Clujane, m-a luat oleaca frigu' cand te-am vazut in costumul ala de ginere in poza aia de pe facebook. Nu ma fortza sa-ti dau ignore. Dezbraca dracu nenorocirea aia.

2 comentarii:

Casiopee spunea...

Aceasta karmacoma iar a baut. Cam mult.

Adriana spunea...

21.40...se prea poate dar si ce? Era duminica, eram in afara programului, aveam voie. Contabilizezi Casiopee?