Cica ai avea chef de scris dar ti-e lene sa-ti faci blog si trimiti adresa de email pe unapesaptamana@gmail.com, astepti invitatia, vine negresit si-apoi scrii. S-ar putea sa ai blog dar sa-ti surada ideea sa scrii "ingramadit" uneori. Cica in fiecare luni cine apuca da tema pe care se abereaza toata saptamana. Cica atat.
___________________________________________________________
Cica nu atat. Cica frumos ar fi sa si comentati ce scriu ceilalti, macar sa stie daca cineva a citit.

31 ianuarie 2012

totul acum

Mi-am dorit milioarde si milioarde de chestii. Am obtinut majoritatea lucrurilor dorite. Sunt o norocoasa si am in jurul meu cativa oameni care ma iubesc, n-as sti sa zic de ce o fac. Acesti oameni imi usureaza viata foarte tare. 
Azi stiu ca nimic din ceea ce-mi doresc nu-mi trebuieste. Am tot ce-mi trebuie chiar si ceva in plus. Dar sunt lacoma.
Vreau orice, vreau ce ai tu, si tu, si tu. Si pe tine, si pe tine, si pe tine.
Vreau ca totul sa-mi apartina, mi se pare firesc sa fie asa si nu pentru ca as merita ci pentru ca aproape totul se rezuma la mine, in viata mea, cu mine, eu. Eu, eu, eu!


- Marius, zi-mi tu ce-mi doresc, cu siguranta stii mai bine decat mine. Eu sunt putin confuza in privinta asta, suntem mai multe, stii doar si dorim diferit, haotic fara noima si bun simtz.
- TOTUL  ACUM - asta iti doresti!

Un comentariu:

Mr Hardcoreadam spunea...

Nu-l mai intreba pe Marius ce'ti doresti tu. S-ar putea sa-ti spuna ca vrei ce vrea el. Iar ala contine amidon rapid asimilabil.